ANLADIM
Siz forumda hiç konu başlıgı düzenledinizmi?
KONU BAŞLIKLARİ DÜZENLENDİGİNİZDE YETKİLİLERCE İNCELENİYOR VE BU İNCELEME SONUCUNDA ONAYLANIYOR
Yanıkurallar burada işliyor.
Sziin istediginiz konu başlıgı duzenlenmesin
konu içerigi degiştirilmesin yada hepsi degiştirilmesin ( Konu guncellemeleri tarih saat olarak yönetici görüyor) yanı sen ne yaptıysa tek tek yazıyor önceki hali son hali ne zaman guncellendi sebebi nedir vs
Yanı kurallara uygun anlatmak istedigim bu
Hocam inanın konuyu bir kere tekrar okusanız sizin anlattığınızla benim açtığım konunun hiç alakası olmadığını çok net anlayacaksınız benim öyle bir isteğim yok benim isteğim bu incelemeler de eğer konu önceki konuyla tamamen ilişkisizse yani Elma konusunu değiştirip yerine patates satıyorsa bize buna izin verilmesin diyorum çok basit ya ben yıllar önce adamdan elma alıp memnun kalmışım ve konusuna tadı çok güzeldi yazmışım adam 4 yıl sonra konuyu güncellemiş elmamız tekrar stokta demiyor ki patates satıyor ben patates almadım bu adamdan benim yorumum elmaya yeni alacak adam bunu bilmiyor ben patates aldım sanıyor gelen mesajı da yazdım okumuyorsunuz ya da çok hızlı okuyorsunuz anlam bozukluğu oluyor sizin anlattığınız şeylerle bu konunun hiç bir alakası yok.