Konuyu okumadan mı cevap verdiniz hocam sorun zaten konunun önceki konuyla alakasız yeni bir ürün olduğu konu altında bir çok memnuniyet cevabı olduğunu yazdım oldukça açıklayıcı aslında örneğin 2022'de benim bir konuma aldım çok memnun kaldım yazdınız ben onu şimdi yeni bir ürün çıkartıp konuyu değiştirdim sizin mesajınız aynı kalıyor konuyu okuyan üye diyor ki evet çok kişi almış memnun kalmış ama memnun kalınan ürün bu ürün değil
Hocam bahsettiğim şey o değil bahsettiğim şey daha yeni çıkmış bir ürünü kimse bilmiyorken, bir çok memnuniyet mesajı almış eski bir konuyu düzenleyerek açınca eski mesajlar sizin yeni ürününüze gelmiş gibi gösterilmesi
Örnek olarak bugün biri bana hocam bunu kullanıyormuşsunuz mesajınızı gördüm müsaitseniz bilgi verir misiniz sorunu sıkıntısı var mı diye sordu konuya bir girim konuyu açanı a konuyu da daha önce görmemişim sonra konuyu inceledim düzenleme tarihi bugün, açılış tarihi 2022 altındaki cevaplar da 2022-2023 vs. ben de 2023te atmışım kim bilir ne üzerineydi hatırlamıyorum konuyu açanın profiline girdim isim değiştirmiş ne aldığımı hatırladım ve mesaj atan kişiye durumu belirttim ben bu ürünü kullanmadım konu değişmiş vs. diye
evet buna onay verilmemesi lazım ben ondan havuç aldıysam zaman sonra onu patatese çevirirse o iş yaş o kişiyle birdaha ticaret bile yapmam reportlayın belki işlem yapılır
bu yorum satın alma olaylarıda kalksa güzel olur ayrıyetten