Merhaba, Bu akşam yaşadığım olayı sizlere anlatmak istiyorum
Temu'da yeni satıcı olarak mağazamı dün açtım. Ürünlerimi yükledim İlk günümde aynı kullanıcıdan 8-9 TL ürünler olmak üzere 4 Ayrı Sipariş oluşturmuş
- İlk siparişte müşteri iki ürün sipariş etmiş görünüyordu. Daha sonra ürünlerden birini iptal etti ve siparişte yalnızca tek ürün kaldı.
- Teyit Amaçlı Müşteriyle iletişime geçtim 1 Tane Ürün gözüküyor Doğru mudur diye hayır ben 3 ürün aldım gibi şeyler söyledi ve anlamsız cümleler kurdu büyük ihtimalle yaşı küçük
- (Temu'da Müşteriyle iletişime sohbet şeklinde direk geçebiliyoruz bu yasal öncelikle onu söyleyim)
- Ardından aynı kullanıcı kısa aralıklarla farklı siparişler oluşturmaya devam etti. Düşük tutarlı ve birbirini takip eden siparişler nedeniyle durum bana şüpheli göründü.
- Mağazamı Tatil Modu'na aldım
- Daha sonra 2 Adet daha sipariş oluşturmuş beklemede o siparişlerde onaylanmış 4 Adet siparişi bulunmakta Alaycı bir üslupla iletişim kurdu. Bu mesajlara hiçbir cevap vermedim
- Benzer bir durum yaşayan oldu mu?
- Benim Fikrim Biz İptal Edersek Kullanıcı Kupon gibi birşey kazanıyormuş diye duydum ama emin değilim Akşam Akşam nelerle uğraşıyoruz
Kullanıcının bir takım mesajlaşmaları
- anlamıyorum benbence yanlışlık olacak iptal edin siz
3 unude
3 tane
anlamadım
nasıl gönderme yin
siz zarar etmeyin diye diyorum
neden hep parça parça anlaşılmayan derece de yazıyor sunuz saçmalık
hepsinin mi
hepsi mi
sizin tarafından mı
ne yazacak çoğu zaman satıcılar iptal edince satıcı iptal etti özür dileriz onun için şunu yapacağız diye söylüyor larda
ona göre bileyim diye
o zaman nasıl hesabınızdaki ki herşeyi kaldırabiliyorsunuz
maalesef bende de
gözükmüyor gelir se
boşa gelir gider
gayet sizde görünüyor dur
sonra yapmadığım halde bana orada yazdığı gibi yazıp ceza veriyor
yada vereceğini söylüyor ben bunu alamam
bunu n altına giremem