Gece gece kafa yakan cinsten bir soru kızlar ne arıyorda oda bizde yok merhaba r10 benim bu güne kadar çok yüzüm gülmedi aşktan bir kere başlıyorum konuya 🥲 ilk bir kız vardı benle iyi geçiniyor bana şakalar yapıyor du durmadan bakışıyorduk bide hergün belki 3 4 kere karşılaşıyorduk bana selam veriyordu dumadan derken 1 sene gibi oldu ben patladım kızın arkadaşına gittim dedim böyle böyle
Yarın kızı ilk gördüğümde duğduğum doğrumu dedi bende evet dedim kızın dediği cümle çok güzel arkadaşlığımız vardı neden bitirdin oldu ondan sonraki aylarda başka arkadaşı yazdı işte sende herkes gibi hemen vazmı geçeceksin felan ( ben bunu yeni ayıktım ) bende kız istemiyor ne yapbilirim dedim bitti ama sonraki günlerde devam etti bakışmalar sohbetler ben tekrar gittim kendisine baya bir tartıştık ben başkasını seviyorum dedi ama sevmediğini biliyorum yani inadına söyledi onu neyse burası ayrı bir hikaye bir kaç daha denemem oldu flört aşamasında benden iyisi yok ama bir üste taşıyamıyoruz Tip desen ( dıştan gelen iltifatlara göre)
Yakışıklı biriyim yeşil gözlü sarışın 183 de boyum var sizdede böyle şeyler oluyormu bu kızlar ney arıyorlar oda bizde yok ?
hayat cesurları sever örnek vereyim arkadaşım sabah akşam instagramda kızlara yazar haftada 3-5 tanesiylede görüşür klasik aşk meşk olaylarına takılmaz pintinin önde gidenidir çiçek bile zor alır ama bu konuda cesurdur gider evine kadar