tunastark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aylık 23 bin istediler hocam antepte size yine uygun demişler
beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yıllık olabilir mi ben ankarada yıllık geçen sene 9 bu sene 12 bin verdim.
aylık toplamada sorun oldugu içi yıllık alıyorlar. +3 bin kadar da malzeme aldım geçen sene d e2 kadar tutmuştu
1k kadar da temizlik malzemesi aldım
Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hemen mebe yaz cimerden
neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aylık 550 lira, okul zamanlarını saymasan 800-900 e filan gelir desek pekte pahalı değil gibi.
odium adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bildiğim kadarıyla katkı payı olarak alınıyor bu ücretler ve il MEM tarafından bir tavan fiyat belirleniyor. Gaziantep için belirlenen tavan fiyatın üzerinde..

https://mehmetadilkasapseckin.meb.k1...Katki_Payi.pdf
Kem4l adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Devlet değil ama ben geçen sene 20 bin veriyordum dandik b*ktan bi okula anaokulu için. Arkadaşım devlete verdi 8 bindi ücreti. Kimse özelin eline düşmesin allahı kitabı para hepsinin malesef. Öğrenci pohpohlama merkezleri hepsi.
tugturan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan çalıştığım okulda ki 2/5'i diye geçiyor yani pek de elle gösterilen bir okul değil 10 bin tl isteniyordu geçen yıl , 6.500 bence gayet iyi , bir öğretmen olarak bu yorumu yapıyorum tabi ki gönül ister ki 0 tl olsun ama maalesef devletimiz yeterli desteği okullarımıza gösteremiyor. Bu paralarda okul çalışanlarının ücretlerine gidere faturaya vs harcanıyor.
Wertomy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Balıkesir'de 11 Bin TL'ydi en son.
ua87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Verme hocam param yok de hala mızmızlanırlarsa il-ilçe milli eğitime şikayet et.Anaokuluna paramı verilir ya...
Meb İle Görüstüm Simdi Bizim Müdür 1 Yıllık Peşin Ücret Talep Etmiş Bu Yasal Değilmiş Aylık Olarak Verilirmiş Normalde Bizim Müdür Direkt Yıllık Vereceksiniz Diyerek Kestirip Atmış Vay Arkadaş Biz Kime Güvenecez Anlamadim ki