aylık 23 bin istediler hocam antepte size yine uygun demişler
yıllık olabilir mi ben ankarada yıllık geçen sene 9 bu sene 12 bin verdim.
aylık toplamada sorun oldugu içi yıllık alıyorlar. +3 bin kadar da malzeme aldım geçen sene d e2 kadar tutmuştu
1k kadar da temizlik malzemesi aldım
Aylık 550 lira, okul zamanlarını saymasan 800-900 e filan gelir desek pekte pahalı değil gibi.
Devlet değil ama ben geçen sene 20 bin veriyordum dandik b*ktan bi okula anaokulu için. Arkadaşım devlete verdi 8 bindi ücreti. Kimse özelin eline düşmesin allahı kitabı para hepsinin malesef. Öğrenci pohpohlama merkezleri hepsi.
Şuan çalıştığım okulda ki 2/5'i diye geçiyor yani pek de elle gösterilen bir okul değil 10 bin tl isteniyordu geçen yıl , 6.500 bence gayet iyi , bir öğretmen olarak bu yorumu yapıyorum tabi ki gönül ister ki 0 tl olsun ama maalesef devletimiz yeterli desteği okullarımıza gösteremiyor. Bu paralarda okul çalışanlarının ücretlerine gidere faturaya vs harcanıyor.
Balıkesir'de 11 Bin TL'ydi en son.
Verme hocam param yok de hala mızmızlanırlarsa il-ilçe milli eğitime şikayet et.Anaokuluna paramı verilir ya...
Meb İle Görüstüm Simdi Bizim Müdür 1 Yıllık Peşin Ücret Talep Etmiş Bu Yasal Değilmiş Aylık Olarak Verilirmiş Normalde Bizim Müdür Direkt Yıllık Vereceksiniz Diyerek Kestirip Atmış Vay Arkadaş Biz Kime Güvenecez Anlamadim ki