Selamun Aleyküm
Bundan 3-4 ay önce bebeğimi kaybettim anne karnında 2.5 aylık,daha sonra ameliyat için hastaneye gittik 2 gün sonraya gün verdiler o gün geldi Triyajdan kayıt açıldı 3 saat bekledik ve sıra geldi ve hanımım içeri girdi terslediler işte boşuna beklemişsin hem burda niye bekliyorsun sıran bile yok git kayıt açtır başka yere gidiceksin diye sonra triyaja girdi yine kayıt açılmamış dedi zaten çocuğumuzu kaybetmişiz psikolojisi alt üst durumda aklı yerinde değil triyajdaki kadında sen buraya gelmedin bile yalan söyleme abla geldim barkoduda gösterdi açtın dedim barkoda baktık 2 gün önceki geldiğimizin barkodunu çıkartmış bize sonra hem eşimi yalancı çıkardı hemde ölmüş çocuğun arkasında sığınma kelimesini kullanmış bunu bana söylemedi, sonra emarmı çekilcekti hatırlamıyorum oraya yönlendirdi ordakide tersledi sonra eşim bana o durumu anlattı benim aklım başımdan gitmiş ellerim titriyor kadını gördüm herhangi bir temas etmedim bağırdım çağırdım hakaret etmişim haberim bile yok sonra direk beyaz kodu çağırıp kaçtı beyaz kod geldi ve o bölümdeki güvenlikler bile abi biz bu doktordan bıktık diyor hep şikayet geliyor diyor bizde şikayet ettik ismini sorduk mahkemeye vericez diye kesinlikle vermediler ismini sonra işte arkadaşları geldi doktorun işte o öyle demez ama yinede biz sizi direk ameliyata alalım aradan dedi bizde istemedik özele gittik durumumda yoktu o sırada cebimdeki hepsini verdim daha sonrasında meğersem kadın bizi şikayet etmiş bana saldırdılar hakaretler ettiler korktum başıma birşey gelicek diye poliste geldi eve durumu anlattık çok öyle dedi sen şikayet etmeden onlar ediyor haklı çıkmaya çalışıyolar dedi ifade vermen lazım dedi gititk fakat daha kayıt açılmamış bizim arıcaklarmış bekliyoruz öyle kim olsa ölmüş çocuğuna laf etse yerinde duramaz ben yinede iyi dayandım herhangi bir şiddet olmadı hastanedeki güvenlikler bile bıkmış triyajda kamera yok dediler birde ben merdivenlerde görmüştüm kamera vardı sizce süreç nasıl ilerler kadın hem bize o ahlaksızlığı yapıyor hem üstüne şikayet ediyor