Merhabalar bizim İnstagram ve Tiktokta sokak röportajları yaptığımız bir sosyal medya hesabımız var.
Tek yapması gereken kanala uygun (kripto,mobil uygulama,mekan tanıtımı vs) tarzında reklamlar bulup, beraber % üzerinden kazanabileceğim birini arıyorum, tüm çekim kurgu edit cast bize ait, reklamı bulan kişi yalnızca reklamı ayarlıcak ve parasını alıcak. İnstagram 40.000 Takipçi TikTok 10.000 Takipçi Gençlere hitap eden bir sokak röportajı kanalı olduğu için mobil uygulama reklamları çok rahatlıkla video içersine dikkat çekici bir şekilde yedirilebiliyor. İnstagram reelsleri son 30 günde toplam +50 Milyon görüntülenme var, İnstagram Reelsleri ortalama 500.000 izlenmenin üzerinde alıyor, TikTok izlenmeleri ise ortalama 50k 250k arası alıyor.
Twitterda bu işi yaparken çok yüksek miktarlar kazanıyordum çünkü yurt dışı reklam, mail bağlantılarım vardı. Ortalama 2-3 yıl ara verdim şimdi ise instagram ve tiktokta aynısını yapmayı düşünüyorum. Bana düzenli reklam bağlayabilecek kişiler ile komisyonlu çalışmak istiyorum.
Reklam tekliflerine ve Ajans tekliflerine incelemek üzere açığım.