YukosDE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bende başvurucam eylülde , kendinizi nasıl gösterdiniz devamı tekrar yapay zeka içerik mi videonun bana atabilir misiniz kanalı incelemek amaçlı? Ona göre bende tekrar başvurumu yapayım eylülde.
Kanalımda daha önce Kling yapay zekâ ile hazırladığım videolar vardı. Seslendirmelerin tamamı bana aitti ama buna rağmen risk oluşturmasını istemediğim için yaklaşık 80 kadar Shorts videomu tamamen kaldırdım.
Bununla da yetinmedim. Toplamda 330 videomun başlıklarını, açıklamalarını, etiketlerini ve küçük resimlerini tek tek elden geçirdim. Hazır metin kullanmak yerine hepsini birbirinden bağımsız şekilde yeniden düzenledim. Eskiden açıklama kısımlarında genellikle "abone olmayı unutmayın", "destek olursanız sevinirim" gibi benzer ifadeler yer alıyordu. Ayrıca video başlıklarımın tamamını büyük harfle yazıyordum. Bunların hepsini değiştirdim.
Kanal açıklamamı ve oynatma listelerimi de yeniden düzenledim; gerekli gördüğüm yerleri ekledim, uygun olmayan kısımları çıkardım. Bu düzenlemeleri yaparken de özellikle YouTube Studio'nun yapay zekâ destekli önerilerinden faydalandım.
Son videolarımda ise izleyicilerin beni daha yakından tanıyabilmesi için kamera karşısına çıkıp sunumlarımı bizzat kendim yapmaya başladım.
Yine de en doğru değerlendirmeyi siz yaparsınız diye düşünüyorum. Kanalımın linkini de sizinle paylaşayım, sizinki de tekrar başvurunuzda açılır inşallah.