Dizi sitem var ben harici sitelerin db'sini tamamen çeken çokça botlar yazdım örneğin bilindik popüler bir film/dizi sitesinin tüm film ve dizilerini aldım totalde 500 mb db boyutu olmuştu. db de tutabilirsiniz eksisi şu olur güncel içerikleri tarayıp eklemek zorunda kalırsınız. ben tmdb sadece bilgileri çekmek için kullandığım için çok az request gönderdim tmdb'nin request limitleri belirtilmemiş ancak büyük ihtimalle çok ciddi trafiğiniz olmadıkça tmdb sorun etmeyecektir.
Cevabınız için çok teşekkürler;
Bildiğim kadarıyla TMDB'de saniyede 40 istek limiti hariç farklı bir limit yok. Bu limit gayet iyi olduğu için çoğunlukla aşamayacağım zaten ilk etapta.
Siz API ile sadece tek seferlik data çekme işlemi yaptınız ve sonrasında kullanmadınız, bu durumda da herhangi bir sorun ile karşılaşmadınız değil mi ? TMDB doğrudan ticari işler için kendi verilerini kullandırtmıyor sanırım. Ticari bir website'de mi kullandınız dataları ?
Bir de çok fazla datayı veritabanında tutmak sorun olmuyor mu ? Özellikle poster görselleri sebebiyle biraz sorun yaşatıyor bence. Boyut çok artıyor.