PHP Hukuk Scripti Açık Kaynak
Hukuk Büroları İçin Dijital Çözüm: AnkaSoft Hukuk İçerik Yönetim Sistemi Yayında!
Geliştirme Dilleri: PHP 7.4 + MYSQL + BOOTSTRAP 5
URL:
https://ankahukuk.ankasoftyazilim.com/
Whatsapp: +90 542 572 26 46
AnkaSoft olarak, hukuk bürolarınızın dijital dünyada öne çıkması için özel olarak geliştirdiğimiz Hukuk Avukat İçerik Yönetim Sistemini gururla sunarız. Bu sistem sayesinde, hiçbir teknik bilgiye sahip olmadan web sitenizi kolayca yönetebilir ve güncelleyebilir, müvekkillerinizle aranızdaki bağı güçlendirebilirsiniz.
İçerik Yönetim Sistemi: Kod bilgisine ihtiyaç duymadan, web sitenizin tasarımını ve içeriğini tamamen kendinize göre şekillendirin.
İletişim Bilgileri: Ziyaretçilerinizin size kolayca ulaşabilmesi için tüm iletişim kanallarınızı görünür kılın.
Blog Yönetimi: Hukuk alanındaki güncel gelişmeleri, makaleleri ve bilgilendirici içerikleri paylaşarak potansiyel müvekkillerinize değerli bir kaynak sunun.
Google Uyumlu: Google ve diğer arama motorlarında üst sıralarda yer alarak çevrimiçi görünürlüğünüzü artırın.
Mobil Uyumlu: Her türlü cihazda sorunsuz çalışan bir web sitesiyle kullanıcılarınıza en iyi deneyimi sunun.
Hizmet Sayfaları: Sunmuş olduğunuz hukuki hizmetleri ayrıntılı ve profesyonel bir şekilde tanıtın.
Kurumsal Tanıtım: Büronuzu ve misyonunuzu potansiyel müvekkillere güvenilir bir biçimde sergileyin.
Ekibimiz: Uzman ve deneyimli ekibinizi tanıtarak müvekkil güvenini pekiştirin.
Dilekçeler & Belgeler: Örnek dilekçe ve hukuki belgeleri paylaşarak ziyaretçilerinizi bilgilendirin.
SSS & Banka Hesapları: Sıkça sorulan sorulara ve ödeme bilgilerine kolay erişim sağlayın.
Müvekkil Görüşleri: Başarılı referanslarınızı ve müvekkil geri bildirimlerini profesyonel bir şekilde sergileyin.
Resim & Video Galerisi: Hukuki etkinliklerinizi, projelerinizi ve sunumlarınızı görsel olarak düzenleyin.