Her ayrıntısı düşünülmüş full sistem online batak oyunu. Lisans sistemi ile satıyorum, Full unity client + server side source code veriyorum ancak lisans sistemi için aylık ödeme talep etmekteyim.
Ön ödeme: 100k TL
Lisans sistemi aylık 10k TL şeklinde satıyorum.
Aldığınız dosyalar ile full değişiklik ve reskin yapabilirsiniz.
Hemen hemen Herşeyi admin panelden güncelleme yapmadan değiştirebilirsiniz.

Oyunda event başlatma güncelleme yapmadan yeni ürün ekleme çıkarma kayan yazı tek kişiye ve toplu push bildirim, oyun içi in app message gibi bir çok özellik admin panelden yapılabiliyor. Oyundaki çoğu görseli admin panelden güncelleme olmadan değiştirebiliyorsunuz. (mağaza event vs). Ban kick süreli ban chat susturma gibi bir çok özellik mevcut. VFS ve animasyonlar mevcut. (ileride demo apk vereceğim)

Serveri kendi vds serverinize kuruyorsunuz. Oyuncu sayısına göre VDS özelliklerinde geliştirme şarttır. Ancak server side optimizasyon on binlerce oyuncunun aynı anda oynayabileceği şekile yapılmıştır.

Dilediğiniz şekilde farklı veya benzer reskin isterseniz 50k TL ye mevcut kalitede reskin yapabilirim. (20-25 iş günü tek tek özenle hazırlıyorum uzun sürüyor)

Satın alan ve kullanmaya devam eden kullanıcılar için ileride yapacağım güncellemeler düzenli olarak lisans web sitemizden verilecektir.

Konu çok aceleye geldi sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz.