2 yıllık bir ilişkim var lise hayatı ilişkisi. baya tartışmalar oldu 1 ciddi ayrılma oldu. son 2 hafta içinde kırılma noktası oldu yine. ben çok çabaladım barışsın diye barıştık. bana sorunlarını söyledi bende sorunumu söyledim düzeltmeye özen göstereceğiz diye anlaştık. bugün o hatasından ziyade daha çok güvensizlik yaptı ve hatasını üstüne basarak devam ettirdi bende ayrılma kararı aldım. ama ilişkide sürekli ayrılmak isteyen o oldu. ayrıldığımı belirttiğim zaman ne bir açıklama nede başka bir çaba durumunda bulundu sadece bana emin misin kararından diye sordu, bende bu sorunların olduğu için evet eminim dedim. çaba göstermiyorsun hatalarını düzeltmek için ve güvensizliğin var güven vermek içinde çaban yok dedim ayrıldım.

sen bu durumda sen ne yapardın? ayrılmak mı isterdin yoksa konuşma yapıp devam mı etmek isterdin

ama düzelmek için çabası yok
yaş aralığımız aynı olduğu kişilerden bir şeyler dinlemek için açtım konu yoksa böyle işlere girmem hiç

ricam yazacak olanlar ayrılırdım yada devam ettirirdim yazmasınlar açıklamalı yazarlarsa mutlu olurum.

İyi forumlar herkese