Her zaman savunduğum bir fikir var, sınırsız özgürlük yoktur, olmamalıdır.

Herkes duracağı yeri bilmeli.

Özgürlük, bir başkasının alanına tecavüz ettiğin an son bulur.

Türkiye'deki özgürlük düşkünlerinin genel olarak tavrı aşağıdaki görseldeki gibidir. İslam'a sallamak serbest, özgürlük. Fakat diğer dinlere ve inançlara sallamak vahşet, yobaz ve barbarlık olarak nitelendiriliyor.

O yüzden (buradakileri tenzih ederim) bu ülkedeki özgürlüğü diline dolayanlara genel olarak saygım yok. 3'ü 5'i değil geneli bu görseldeki gibiler.

Daha geçenlerde Rahmi Koç kürtlerle ilgili şaka yaptı diye milyonlarca insan sokaklara dökülüp ortalığı ayağa kaldırmadılar mı? Ee hangi özgürlük?

Es kaza Twitter'da kürtlerle, alevilerle ilgili 1 tane şaka yapın. Hadi bir deneyin. Binlerce ölüm tehlikesi, yüzlerce avukat atağı, sanatçıların seni RT yaparak hedef göstermesi ve davalardan başını kaldıramazsınız.

Ama birileri İslam'a ya da Türklere sallayınca ve tepki görünce "bırakın efendim özgürlük var" deniliyor ben de buna tutuluyorum.

Ayrıca ülkenin c.başkanına "diktatör" demekte bırakın suç olsun bir zahmet. Kişiyi hariç tutun, bir makama, ülkenin temsilcisine hakaret ediliyor.

TCK 5816 Atatürk aleyhine işlenen suçlar
TCK 299 Cumhurbaşkanına hakaret suçu
TCK 216 Kin ve düşmanlığa tahrik

Bu 3 kanunu bilen, söylemleri yüzünden kolay kolay tutuklanmaz. Her şey kanunlarla sabittir görüldüğü üzere.

NOT: Tekrar ediyorum. Söylediklerim buradaki yorum yapanlara yönelik kesinlikle değildir. Gözlemlerime göre genel bir değerlendirme yaptım.