onemyheart adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
0 trade ile şöyle bir konu açmış, satış yapmadan reklamını yapıyor. Diğerleri de ciddi ciddi buna yorum yapıyor. Hangisine gülsem bilemedim. Hocam 15.000 tl o yönteme verecek bir keriz bulursan bize de haber ver, ona köprü satalım 2. el
0 trade olmamın veya yeni üye olmamın konuyla bir ilgisi yok. Yeni üye olmam, bir şey bilmediğim anlamına gelmez. Ayrıca şu an herhangi bir satış yapmıyorum, dolayısıyla reklam yapma gibi bir amacım da yok.
Yöntemin fiyatına gelince; herkesin bütçesi veya bakış açısı farklıdır. Bana göre gerçekten işe yarayan ve emek verilmiş bir yöntemi 300 TL'ye satmak mantıklı değil. Bu yüzden 10.000–15.000 TL bandında değerlendirmeyi düşünüyorum. Almak istemeyen elbette almaz, buna da saygı duyarım.
"Bu fiyata alan çıkmaz." demek de doğru değil. Bir yöntem gerçekten kazandırıyorsa, fiyatı maliyet değil yatırım olarak değerlendirilir. Değeri olmayan bir şeyi pahalı satmaya çalışmıyorum; tam tersine, değerini hak eden bir fiyatlandırma yapmayı düşünüyorum.
Sonuç olarak kimseyi ikna etmeye çalışmıyorum. Satış da yapmıyorum. Sadece kendi düşüncemi paylaştım. Katılan olur, katılmayan olur; buna da saygı duyarım.

Orunmuhammed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maşallah hocam ben 1 ayda 300 k kasıyorum artık bana çocuk oyuncağı geliyor.
Teşekkürler hocam, evet öyle. Ancak ekmek lazım.