Selamlar hocalarım öncelikle biraz uzun yazabilirim okuyanlara teşekkürler şimdiden tavsiyelerinizi bekliyorum.

2. asya seyehatim 3.ayındayım nerdeyse dolacak dolandırıldım ve para kaybettim işlerim beklediğim ivmeden aşağıya gitti 2 ay güzel güzel takıldım yedim içtim gezdim ama İstanbul'da bazı sorunlar iyice patlak verdi kız arkadaşımla asyada mahsur kaldım elime gelen para en fazla 2 gün duruyor iş alıyorum işi yapıyorum otele yemeğe şuna buna vergiye para veriyorum tekrar 0ım bir süredir bu döngü bu şekilde gidiyor (elçiliğe git cart curt gibi akıl vermeyin lütfen) cebimdeki son paraları reklam harcamalarına verdim projem için o da beklediğim ivmeyi sağlayamadı sorun ne bilmiyorum projede (merak edenler için https://e-tici.com ) kazandığım parayla da anca otel yemek gibi şeyleri ödeyebiliyorum şu an forumdaki işsizlik durumu yüzünden yabancı forumlara kayıt oldum freelance işler için orası da belli bir kırılma noktası bekliyor sanırım ilk sipariş gibi

şimdi sorum şu r10 dışında bilet parası için nerelerde çalışabilirim burda gerçekten bayılmak üzereyim çünkü yanımda kız olmasa çok daha rahat olacak her şey tüm süreci daha rahat yönetebileceğim ama onun da mağdur olmaması için ekstra bir çalışma durumum söz konusu ( kendisi dünyanın en anlayışlı insanı ama erkeklik gururu ) r10 da günde 20 saat aktifim iş almak için ucuz fiyat veriyorum aldığım iş bitene kadar parası otel yemek derken bitmiş oluyor ne gibi tavsiyeleriniz olur bana