Sade ve gayet şık, hayırlı, bereketli işleriniz olsun
Çok teşekkür ederim, cümlemiz için amin inşallah
Hocam dilbigisi konusunda ufak bir önerim var doğrusu öyle mi bilmiyorum ama basit bir düzenleme olabilir;
Erkek parfüm değil de erkek parfümü, kadın parfümü olmalı diye biliyorum. Ayrıca site hoşuma gitti
Teşekkür ederim hocam, aslında Sephora ve Boyner bakmıştım bunun için şimdi tekrar teyit ettim onlarda Erkek Parfüm diye geçiyor menülerde ve alt başlıklarında o yüzden çok emin olamadım.
çok iyi duruyor
Çok teşekkür ederim.
Sağ olun hocam, bu siteyi bilmiyordum inceleyeceğim. Ben google pagespeed baktım her şey %100 dü ama dünden bu yana gelen geri bildirimlere göre çok değişiklik yaptım, tekrardan revize edeceğim.
Abi nasıl bu kadar hızlı, tech stack i paylaşır mısın ? Bide motor olarak medusav2 tarzı bişey mi kullandın, yoksa onu da mı sen kodladın ? Eline sağlık çok beğendim.
Evet hocam Medusa var motor olarak, bütün dizayn vs her şey bana ait ona göre kodlama yaptırdım. Teşekkür ederim.
Ön yüz Next.js/React, arka uç MedusaJS (Node.js) ile yazıldı; kendi sunucumuzda (VDS) çalışıyor, Cloudflare ile hızlandırılıp korunuyor.