Çok ince bir çizgi var aslında bu olaylarda . Geçen gün telefoncu bir abiyle konuştuk
Adam diyor ki elime 200 TL geçerse bir mac oynuyorum tutarsa paramı çekiyorum , tutmazsa o hafta daha oynamıyorum.
Sizin olay hırs. Hırsına yenik düşen insanlarız ne yazık ki. Her ne kadar yapmayacağım desen de şahsen ben inanmıyorum tekerrür ediyor.
Ne yapabilirsin mesela, orada ki üyelikleri kapatirsin
Kaçak yerlerden oynamazsin
En kötüsü banka hesaplarinda para yoktur yüksek ihtimalle , varsa bile hepsini bloke yap. Tuşlu telefon al onu kullan ondan oynanmiyor sanırım.
Geçmiş olsun umarım nefsin seni bir daha köreltmez. Namazına niyaza bu tür kötülüklere bulasmadan evvel de başlanabilir. Başınıza herhangi bir kötülük geldiğinse değil, her zaman yaratanı anmak dileğiyle..
Haklısınız hocam. Böyle yapabilenler de var ama bendeki durum farklıydı. Hep ihtiyaçlarım için oynadım, alışkanlık böyle gelişmişti. Ama nihayet bıraktım. Bugün 8. gün oldu ve son 3-4 gündür hiç elim gitmiyor oynamaya ve cebimde para olduğu halde durum böyle. Rabbim güç kuvvet versin diyor, dualar ediyorum. Önümüzdeki ay zaten askere gideceğim, Isparta'da bedelli askerlik yapacağım, çalıştığım şirket karşılamıştı zamanında masraflarımı. Temmuz ayını kumarsız bitirdiğimde, askerde de oynamayacağımı düşünürsek, 3 aylık hedefimi gerçekleştirememem için gerçekten sorun görmüyorum. Askeriyeye tuşlu telefon götüreceğim çünkü.
Rabbim herkesi bu ve bunun gibi illetlerden kurtarsın. Amin.