Hocam aman. Ben yıllardır spor yaparım, dövüş sporları da buna dahil. Bu tarz durumlarda elimden geldiği kadar ılımlı olmaya çalışıyorum. Bunu korkaklıktan vs yapmıyorum. Çünkü kimde ne var belli değil. Bazı insanların hayattan hiçbir beklentisi yok. Adamlar serseriliği itliği kopukluğu marifet sayıyor. Yolda 3-5 tane serserinin bir kadınla tartıştığını, tartakladığını görmüştüm. Gittim müdahale ettim. Kadın bana ''sanane be sen ne karışıyorsun'' dediğinden beri daha ılımlıyım insanlara karşı
Hocam tam olarak öyle, ne silahından korkarım ne bıçağından. 1 metre levye var arabada kafaya indiririm bende armut toplamam yani. Ama sonuç ne olacak? Ya ben hapse, o mezara, ya ben mezara o haspe. Benim kaybedecek çok şeyim var. Tam olarak öyle yapıyorum. İlla ki tartışılır araçtan sen napıyorsun, böyle araba mı kullanılır dersin eyv. Araçtan inmek, kavgaya kadar olayı götürmek bilmiyorum yani hiç benlik değil. Korkudan da ziyade diyorum ya, ağlarsa anam ağlar. İstediğin kadar spor yap istediğin kadar dövüş bil yani. Kimde ne var belli değil dediğin gibi. Bilmiyorum böylelerini görünce araçla araçlarını pert edesim geliyor, offroad lastiklerimin izini çıkarasım geliyor onunda sonu kötü. İçimde aşırı ukte kaldı.