Biraz önce bir olay yaşadım.

Evden kedimi veterinere götürmek için çıktım. Düz bir yol var bizim buralarda 70 /80 Kmh sınırı var belki de 80 le falan sol şeritten gidiyorum, sağ şeritte de park edilmiş arabalar var ama yol boş. Arkamdan bir ankaralı sıkıştırmaya başladı.
Sağa geçsem geçemiyorum bassam daha fazla basmak istemiyorum ve lakin bir yerde sağımdan bastı geçti kaza yapıyordum az kalsın makas attı öndeki arabayla bana. Neyse tabi sinirlendim, bastım sellektör kornayı arkadan, önüme geçti ani fren yaptı. Yer mi anadolu çocuğu biliyorum ne yapacağını yani neyse yavaşladım sağa çekti arabadan inmeye kalkıyor " seni gebertirim " falan tehtidler havada uçuyor, yanımda kedim var arabayı da fazla sallayamıyorum hayvan laçka olacak diye.

Neyse baktım adam arabadan inmeye kalkıyor, dedim hadi işine bak haydi haydi dedim dilenci kovar gibi gönderdim adamı. Telefonu alıp videosunu çekecektim ve lakin silahı falan vardır diyerek uğraşmadım ( son zamanlarda malum kimde ne var bilinmiyor ) Sonra aradım emniyeti şikayet ettim trafikte sıkıştırıyor aracında silah ve ya bıçak var sanırım diye. Harbiden de var gibi eline bir şey almaya kalktı.

Bende ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diyerek he hı tamam sensin diyip devam ettim yoluma.

Lakin içimde aşırı ukte kaldı. Orda inip o adamı eşekler sudan gelinceye kadar dövmek istedim, arabanın arkasında bağlayıp sürüklemek istedim arkada ki levye ile kel kafasında orkestra şefliği yapmak istedim ve lakin okumuş adamım yapamadım.

Bir de bende bir sorun var, sinirlenince vücut titriyor benim ayaklar falan tutmuyor. Korku falanda değil geçen 10 yaşında çocuğun birine kızarken bile aynı şeyi yaşadım. Yani bu da ayrı bir dezavantaj gibi bilemedim. Var mı böyle titreme yaşayan nasıl çözüyorsunuz?

Emniyet bu adama bir şey yapar mı? Yapacağını pek sanmıyorum elimde video falan yok lakin, yine de uğraşıp 2 çevirip göz korkutsa bile kafiiii arayıp bildirdim plakasını