Bende o zaman bir kaç birşey yazayım,

İnsanların özgür olmasını kısıtlıyorsunuz. İlk olarak bununla başlayayım.
Eleştiriye açığız diyorsunuz ama en ufak bir eleştiri mesajını moderatörler direkt siliyor. Sizce bu çelişmiyor mu söylemleriniz ile?
İnsanlar güven duydukları için burada alışveriş yapıyorlar ama işin sonunda dolandırılıyorlar veya mağdur oluyorlar, mağdur veya dolandırıldıkları kişiler ise ticaret yapmaya yeni kişileri mağdur etmeye devam ediyorlar. Buna en ufak bir önleminiz yok. Kurallar herkes için her koşulda geçerli olması lazım.
Ticaret puanı diye birşey var ama hiç bir geçerliliği yok, araştırılmadan satıcı kişilerin raporları doğrultusunda eksi verilen ticaret puanları anında silinebiliyor. Alıcı kişi onayı olmadan silinmesi doğru mu? Haksızsa evet araştırılsın haksızlığı ispatlansın ve silinsin ama moderatörler bunu yapmıyor.
Şikayet ekibi şeffaf bir şekilde herkese aynı eşitlikte davranmıyor. İşin içinden çıkamadıkları durumda gidin mahkemeye başvurun diyorlar. Yani olayı kapatıp mahkeme yolunu göstermeleri doğru bir yaklaşım değil.
Böyle yazar dururum ben ama eminim bunlar hiç bir zaman çözülmeyecek.
Şimdi bu eleştiriyi yaptım diye belki bu mesajım da silinecek, bilemiyorum.

İlerleyen zamanlarda yine bu gibi sorunlar yaşanmaması adına bu ve bu gibi sorunlara çözüm aranmalı.

Burayı seviyoruz, sizleri de seviyoruz. Tek isteğimiz ötekileştirilmemek.