BrooKs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Devir artık kendin için bişeyler üretme vakti. Madem yazılım bilgin var bunu kendin için nasıl kullanabilirsin bunu düşünmelisin
AzveNET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
üstadım hiç geçici işler, önce dipten başlama gibi saçma başarı hikayelerine zaten kanma. kimse asgari ücretle zengin olmamıştır. o dipten başlayıp yükselme, yok koşmak için yürümeyi öğrenme gibi şeyler yalan. ya hep olur ya hiç olmaz. kafanda bir proje oluştur ve son gaz ona odakan. veya en mantıklısı daha buraya bağlayıcı bişeyin yoksa ülkeyi terket derim. en azından dışarıda yaşama azmin gelecektir. hatta gidincede avrupanın bizi hiçte kıskanmadığını görüp bi daha buraya adım bile atmazsın
Yildiray adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yazilim bilgin var bunun ustune neden gitmiyorsun cok sacma seyler icin ai ile yaptiklarim seyler icin bile 3k 4k$ odeme aldim cs oynayacagina piyasayi arastirip farkli seyler bulman lazim, intihar dunyanin en sacma seyi bunu kendi arkadasimdan biliyorum 1 yil once intihar etmeye calisan kisi suan ayda 10k$dan fazla para kazaniyor. hayatini duzene sokman icin ilah gidip bir markete calismana gerek yok bilgin var hersey artik internette cogu seyi basarabilirsin sadece arastir ve basla eger halen gelecege kafa yorarsan o gelecek hicbirzaman sana iyi gelmicek suana bak sadece
hocam yazılım ve bilgisayar bilgimden ilerlemek isterim doğrusu. artık yapay zeka da var. ama ne yapabilirim onu bulamıyorum.