Kendin doğruladan kastı ne googleın
Doğrulamayı normal de mail ile yapman lazım ya da yetki almayı ama o eski mailini kapattığın için herhangi bir cevap gelmeyeceği için google sana bir daha ki yaptığın da doğrulamayı sen yap gibi bir uyarı veriyor sonra da gerekli doğrulamayı yapıp işletmeyi alıyorsun üzerine