Emulatöre adb ile bağlantı yapıyorum ve kordinat üzerinden tıklama yapıyorum adb ile ancak, eğer tıklayacağım buton veya txt alanı henüz mevcut değilse hata alıyorum. Bunun için belirli süre bekleme denedim ancak sağlıklı olmadı. Erken açarsa boşuna beklemiş oluyor geç açarsa yine zaman kaybı oluyor. xpath gibi değerleri analiz edip mevcut olup olmadıgını kontrol edecek bir şeye ihtiyacım var.
Farklı alternatif ve öneriler sunabilirsiniz.
Fiyat ve süre bilgisiyle pm lütfen.
Yapamayacak arkadaşlar deneyeyeyim mantıgında yazmazsa sevinirim.
Merhabalar,
Yaşadığınız durum ADB ile yapılan sabit süreli time.sleep otomasyonlarda sıkça karşılaşılan bir senkronizasyon sorunudur sabit süreler ya gereksiz zaman kaybına yol açar ya da uygulamanın geç yüklendiği anlarda stabil çalışmayarak hata verir.
Bu sorunu çözmek için anlık ekran analizi yöntemini kullanabiliriz sistem arka planda emülatörün ekran hiyerarşisini sürekli tarar ve hedef buton veya metin ekrana yansıdığı mikro saniyede algılayıp tıklama işlemini gerçekleştirir. Böylece hem zaman kaybı sıfıra iner hem de stabilite sağlanır.
İsteğinize göre ister mevcut koordinat sisteminizle entegre çalışacak, ister elementi doğrudan XML'den yakalayıp koordinatını otomatik bulacak şekilde
Python ile optimize edilmiş esnek bir yapı kurabilirim.
Detayları arayüz ihtiyacınızı veya eklemek istediğiniz diğer özellikleri görüşmek isterseniz PM üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Kısa sürede stabil bir şekilde teslim edebilirim.
İyi çalışmalar dilerim.