chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir daire satacaktik
Emlakçı geldi satın alacak adam bizim tanıdıgin tanıdığı çıktı anlaştık konuştuk ben emlakçı ve karşı taraf alıcı. Tanıdığın selamını getirdiği için kaporaya yanasmadik büyüğümüzdur dedik kapora istemedik.
Emlakçı ise kapora alalım dedi ben kapora alirim paramiz kalsın hiç yoktansa bu daireyi başka birine göstermeyiz dedi.
Aradan bir hafta geçti alıcı arkadas almaktan vazgeçtiğini söyledi. Keşke kapora alsaydık
Sizin gönderdiğiniz ücret olması beklenen ticaretin ön sözü gibi birşey hocam sizde biliyorsunuz.
Vermek vermemek bana göre insiyatif e kalmış. Siz ücreti yüksek göndermekle hata yapmışsınız. Bundan sonra ki ticaretleriniz de umarım bu şekilde yüksek kapora yollamazsıniz.
Kolay gelsin
Evet yüksek yollamasam sıkıntı etmezdim. Bunu defalarca vurguladım. İnsanlar o paraya 1 ay ev geçindiriyor. Para kolay kazanılmıyor. Kendisine açıkça da yazdım korkum yok gerekirse cebren bile alabilecek gücüm var ama kanun yoluyla gitmek her zaman en iyisidir. Hakkı 20k olsa helali hoş olsun ama 20k değil bu işin hakkı. Sen çocuklarına haram lokma yediriyorsun yaptığın yanlış dedim. Ben helal etmiyorum yarın ihtar çekeceğimi söyledim adresini istedim vermedi.