Selamlar R10 ailesi,
Ben Hakkı , 23 yaşındayım ve İstanbul'da ikamet ediyorum.
Bu konuyu sadece bir iş bulmak için değil, uzun yıllar çalışabileceğim, karşılıklı güvene dayalı bir firma bulabilmek için açıyorum. Amacım günü kurtarmak değil; çalıştığım yere değer katabileceğim, kendimi geliştirebileceğim ve uzun yıllar emek verebileceğim bir işte yer almak.
Kendimi tek bir alana bağlı gören biri değilim. Bilgisayar, teknoloji, mekanik, araç kullanımı ve teknik konular başta olmak üzere birçok alanda bilgi sahibiyim. Bilgisayar kullanımım ileri seviyededir. Microsoft Office programlarını aktif kullanabiliyor, e-posta (Outlook/Gmail) yönetimi, temel ofis süreçleri ve idari işlerde rahatlıkla görev alabiliyorum. Web sitesi kurabiliyor, temel seviyede kodlama biliyor ve yapay zekâ araçlarını verimli şekilde kullanabiliyorum. Bu nedenle sadece saha işleri değil; ofis, operasyon, idari işler ve diğer beyaz yaka pozisyonlarında da rahatlıkla çalışabilirim.
İleri seviyede mekanik, orta seviyede elektrik bilgisine sahibim. Aktif ve güvenli araç kullanıyorum. Orta seviyede İngilizce biliyorum. Yeni bir işe veya sisteme çok hızlı adapte olur, bilmediğim konuları kısa sürede öğrenmeye çalışırım.
Belgelerim • B Sınıfı Ehliyet
• SRC 2
• SRC 4
• Psikoteknik
Sertifikalarım • Bilgisayar Operatörlüğü
• Yapay Zekâ Sistemleri
• İş Sağlığı ve Güvenliği
Çalışma saatleri konusunda herhangi bir kısıtlamam yoktur. Vardiyalı sistemde, hafta sonu veya gerektiğinde mesai yapabilirim.
Hangi iş olursa olsun ön yargıyla yaklaşmam. Yapabileceğim veya öğrenebileceğim her işe uyum sağlayabilirim. Şoförlük, ofis, operasyon, idari işler, depo, sevkiyat, teknik destek veya farklı görevler fark etmez; önemli olan karşılıklı güven, saygı ve düzenli bir çalışma ortamı olmasıdır.
İş seçen biri değilim; işini sahiplenen biriyim. Bana verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için elimden geleni yaparım. Boş durmayı seven biri değilim. Çalıştığım yerde sadece görevimi yapmakla kalmam, gerektiğinde farklı alanlarda da destek olur, şirkete fayda sağlamaya çalışırım. Çok yönlü bir yapıya sahibim ve gerektiğinde farklı sorumluluklar üstlenebilirim.
Talep edilmesi halinde referanslarımı, adli sicil kaydımı ve gerekli belgelerimi paylaşabilirim.
Ayrıca sadece kendi firmanız için değil, çevrenizde personel arayan bir firma varsa veya çalıştığınız şirkette bana uygun olabileceğini düşündüğünüz bir pozisyon bulunuyorsa da benimle iletişime geçebilir ya da yönlendirebilirsiniz. Küçük bir referansınız bile benim için çok değerli olur.
Uygun olduğunu düşündüğünüz bir pozisyon varsa özel mesaj veya proflimdeki numara yoluyla bana ulaşabilirsiniz.
Şimdiden vakit ayırıp okuyan, destek olan ve yönlendiren herkese teşekkür ederim.
Herkese iyi forumlar.