İşinize saygım büyük uğraşıp özgün makale üretiyorsunuzdur diyecek bir şey yok ama yanlış yönlendirme yaparak sağladığınız kazanç size hiçbir şey kazandırmaz naçizane bir öneri sadece benim tüm sitelerimde otomatik makale üreten botlarım var sadece konu başlıkları veriyorum başka hiçbir şey yapmıyorum o hergün otomatik 2-3 makale üretip paylaşıyor ve söylediğinizin aksine çokça tıklama alıyor aldığı tıklamalar sitenin geri kalanına da etki ediyor insanlar ne sitesi bu diye girip geziniyor.
Ben de zamanında yapay zeka benim gibi tasarım yapamaz, kod yazamaz diyordum ama yazıyor yani yaptığımız çoğu şeyi çoğumuzdan daha iyi şekilde yapıyor hatta.
Bana kalırsa iş ilanlarınızı direkt olarak sizi ve yaptığınız işi anlatan mümkünse daha önceki makale başarımlarınızı google metriklerinizi vs. içeren konu tasarımı şeklinde yaparsanız insanlar da buna göre sizinle çalışmak ister ama öyle havadan yapay zeka sitenize zarar veriyor makalenizi ben yazayım demek bana boş geliyor neye dayanarak zarar verdiğini söylüyorsunuz sizin makaleleriniz neden yapay zekanınkinden daha iyi çalışacak kişi için bunlar önemli umarım dikkate alırsınız iyi kazançlar, iyi forumlar dilerim