SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1) yakaladıgınız ivme, bana göre klasik bir yeni site veya seo boost fırsat ivmesi, bunlarda bir kaç ay sonra düşüyor, ağustosu ondan verdim, sonrasında o tatta kalabilir veya daha da düşebilir. ancak yükseleceğini sanmam. daha da yükselirse eğer yine etiketleyin, o zaman gerçekten serüveniniz ilgi çekici hale gelmiş demektir.

2) bahsettiğin siteler, mesela sarı site, sizin gibi yüzbinlerce sayfayı ya tutarsa diye üretmiyor (yazdıklarınızdan ben öyle anladım eğer değilse fikrim değişir). Bahsettiğiniz sitelerin her bir sayfasının gerçek satış amacı var, sayfalar spam / ya tutarsa için değil, o siteler programmatik seoyu gerçekten kıymetli sayfalarda kolay yönetilebilirlik için uyguluyor, ve de arkalarında marka gücü ve diğer pazarlama enstrümanlarından gelen sinyal güçleri var. Yani kıyaslamanız doğru değil

selamlar
oncelikle yorumlariniz benim icin cok onemli gercekten sizlerden duymak tesekkur ediyorum. Ahim sahim bir bilgim yok SEO konusunda ama carki cevirir diye dusunuyorum o bakimdan bakmanizi rica ediyorum.
1. sitemin amaci bir reklam vereyim google ads alani olsun clickten para kazanmak kesinlikle degil. Proje bir startup. Yani bu backlink almamizin sebebi bizim click almak daha dogrusu ustte cikma DA PA yi artirip dolayisiyla click almak uste cikan ne olur gorulur gorulen ne olur tiklanir

2. kesinlikle site random uretilmiyor dedigim gibi bir amaci var. Yani rakip lere baktim tanitim yazilari backlinklerle vs 3k 4k clicke kadar hatta sektorun en iyisi 1.5m click orta seviyeler 10k 15k civarina cikmislar. Yani ben boyle dusunmustum bunun baska caresi de yok diye dusunuyorum mecbur ustte cikmak icin backlink ve tanitim yazisi sart. Tabii ki siz cok daha iyisini bilirsiniz. Ben bir yazilimci gozuyle bakiyorum her seye. Tesekkur ederim yeniden.