ahmettalha16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 sorum olacak
1 niye dusus oluyor 20 30 a kadar niye dusuyor ve gercekten baya bi dususe gecti sebebi ne. ve niye agustos sonu ondan sonra cikisa mi gecilmesi bekleniyor acaba..
2. programmatic te niye basari olmasin onun nedeni nedir. E ticaret siteleri sahibinden tarzi gayet basarili ilerliyor

tesekkurler
1) yakaladıgınız ivme, bana göre klasik bir yeni site veya seo boost fırsat ivmesi, bunlarda bir kaç ay sonra düşüyor, ağustosu ondan verdim, sonrasında o tatta kalabilir veya daha da düşebilir. ancak yükseleceğini sanmam. daha da yükselirse eğer yine etiketleyin, o zaman gerçekten serüveniniz ilgi çekici hale gelmiş demektir.

2) bahsettiğin siteler, mesela sarı site, sizin gibi yüzbinlerce sayfayı ya tutarsa diye üretmiyor (yazdıklarınızdan ben öyle anladım eğer değilse fikrim değişir). Bahsettiğiniz sitelerin her bir sayfasının gerçek satış amacı var, sayfalar spam / ya tutarsa için değil, o siteler programmatik seoyu gerçekten kıymetli sayfalarda kolay yönetilebilirlik için uyguluyor, ve de arkalarında marka gücü ve diğer pazarlama enstrümanlarından gelen sinyal güçleri var. Yani kıyaslamanız doğru değil

selamlar