Bugün beni bir R10 üyesi aradı. Maalesef dolandırıldığını ve profilimde yer alan DexterBilişim Telegram kullanıcı adına güvenerek alışveriş yaptığını söyledi.
Konuyu araştırınca fark ettim ki, profilime daha önce DexterBilişim Telegram kullanıcı adını eklemişim. Ancak bu hesap bana ait değil. Muhtemelen kullanıcı adını ileride alırım düşüncesiyle eklemiştim ya da tamamen dalgınlığıma gelmiş. Bu da kötü niyetli kişilerin aynı kullanıcı adını kullanarak insanları dolandırmasına istemeden zemin hazırlamış.
Bu tamamen benim hatam ve bu konuda sorumluluk hissediyorum. İlgili Telegram bilgisini profilimden kaldırdım. Bizim DexterBilişim adıyla kullandığımız herhangi bir Telegram hesabımız bulunmamaktadır.
Yıllardır bu forumdayım ve ilk kez böyle bir olayla karşılaşıyorum. Üstelik Google Ads ile ilgili hiçbir konumuz veya Telegram üzerinden yürüttüğümüz bir satış sürecimiz bulunmamaktadır.
Kendisi bana WhatsApp üzerinden ulaştı. Keşke alışveriş yapmadan önce WhatsApp üzerinden teyit alsaydı. Böyle bir mağduriyet yaşanmasının önüne geçebilirdik.
Buradan herkese bir uyarıda bulunmak istiyorum: Lütfen işlem yapmadan önce iletişim kurduğunuz hesabın gerçekten bana ait olduğunu doğrulayın. Özellikle Telegram üzerinden DexterBilişim adıyla iletişime geçen kişilere itibar etmeyin. Profilimde güncel olarak yer alan iletişim kanalları dışındaki hesaplarla hiçbir bağlantım yoktur.
Mağdur olan arkadaşımıza tekrar geçmiş olsun diliyorum. Yaşanan bu olaydan dolayı gerçekten üzgünüm. Umarım bu paylaşım benzer mağduriyetlerin önüne geçer.
Geçmiş olsun ancak arkadaşın dediği gibi mağduriyeti karşılamanız gerekiyor, adam profilinizdeki adrese güvenerek mesaj atmış.