Büyük ihtimal benden bahsediyorsunuz hocam
şimdi bakın anlatmak istediğim şu
instagramda mesela şuan @borsa diye bir hesap var 2012 den beridir offline tamam mı ben 4-5 ay önce kurumsal kimlikle @araba ve @borsa tescil ettim zaten ki herşey şeffaf ve net verilmediğini bende biliyorum ama ben önceden gerekli doğrulamaları herşeyini yaptım. @araba ya gelirsek instada böyle bir hesap yok açılmıyor da buna da kurumsal kimlik girdik. Şuan belki türkiye de ki 2 değerli nick bende *benim mevzu da dediğine pek katılmıyorum*
Rica etsem tekrar bi düşünceni paylaşır mısın
Yanlış anlaşılmak tabikide istemem hocam.
Sizin durumunuz evet farklı ama şöyle bir durumda mevcut ; şuan faaliyete yeni geçen bu kullanıcı adı sistemi ile ilgili net bir bilgi akışı yok. Yani devredilebilme durumu - numara ile bağlantısının sabitlenme durumu vs vs. Bunlar netleştikten sonra telife takılmadığınız sürece tabikide bir kazancınız olabilir.
Ama birçok arkadaşta denk geldiğim durum için yazmıştım önceki yorumumu. Bazı arkadaşlar önce ben aldım satarım mantığı ile yaklaşmış ama Whatsapp önceliği instagram kullanıcı adı ve veya domain adı daha sonrasında ise kurumsal şirket ismi ile bağlantılı öncelik olarak belirlemiş. Bunlar alındığı sürece istediğiniz kadar önce alın sizden alınması 15 dk bile sürmüyor. Ki kendi kullanıcı adımı o şekilde geri aldım.