Osmanlihitafi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayatımda hiç bir projemde framework kullanmadım, halen daha kullananları da garipsiyorum istemsizce bilmiyorum. 1 sene kadar öncesinde bir projede birisinin ısrarı ile symfony kullandım ve kullanmaz olaydım dedim 2-3 gün projeyi yaptım hataları bitmiyor sağını düzeltiyorum solu bozuluyor, solu düzeltiyorum başka yerden patlıyor ve sildim projeyi 2 günde framework olmadan kodladım. Ama artık kodlama diye birşey kalmadı Vibe Coding devri başladı herkes kod yazıyor bu sebeple tüm tasarımlar aynı, tüm içerikler aynı, farklılık yok. İnsan beyni mantığıyla bakınca olaya biz görsel tabanlı ilerleriz ama artık görsellik kalmadı.
Evet katılıyorum, zaten konuda da belirttiğim gibi süreci hızlandıracak Cursor vb IDE olmasaydı ben bunu yapmazdım bile 2013'ten bu yana Wordpress kullandım üşengeçlik mi dersin ne dersen de şimdi bunu yaparken o olmasaydı yine uğraşıp kendime bu gibi bir sistem yapmazdım

Tasarım kısmında olabildiği kadar varsayılan YZ tasarımından uzak kendime özgü yapmaya çalıştım tam kafama göre oldu bence, siz tasarımı mı beğenmediniz yoksa yapısal olarak mı beğenmediniz anlamadım ona göre güncelleme yapayım