BigSEO adlı üyeden alıntı:
Hocam direk şu servis demek yanıltabilir çünkü her servis belli dönemlerde sonuçları iyi verirken bazen veremiyor. Geleneksel olarak backlinke backlink almak index süresini hızlandırır. Bunu da yıllardır söyler ve uygularım.
Evet bu yüzden belki bizzat deneyiminizi paylaşmak isterseniz diye sormak istedim. Biraz da şans işine döndü gibi bu iş.

Linkler bot tarafından okunsa da, içerik değerinin düşük olması ve ya farklı nedenler ile index almayabiliyor. Lakin serp’i takip ettiğimizde boş sayfaya bile dakikalar içerisinde index alanlar görüyorum. Forumdan birkaç servisi kesinlikle deneyeceğim.
Gelistir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
websitem indexle.com.tr üzerinden backlinklerinizi sorunsuz indexletebilirsiniz 1URL/1.80₺ gibi cüzi bir tutarla hizmet veriyorum.
Satış konumdan kullanan arkadaşların yorumlarınada bakabilirsiniz.
https://www.r10.net/freelancer/47313...le-com-tr.html
Birkaç servisi deneme kararındayım, biri de sizin servis olsun, deneyeceğim kesinlikle. Teşekkür ederim.
_Forbidden_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücretli indexer alacaksınız kullanacaksınız. Tüm linkleriniz indexlenir. Forumda yapan var ben almıştım
Bazen özel backlink stratejilerini paylaşmak doğru olmuyor, bu alanda linkler ne kadar "size" özelse, o kadar daha değerli oluyor. Dolayısıyla bu nedenden hep kendi yöntemlerim ile yapmak istemişimdir.

Konuya yazan arkadaşın servisi dahil forumdan birkaç servisi deneyeceğim. Yorumunuz için teşekkürler