Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Restoran açısından düşün bir de hocam. Sipariş geliyor, onayladın derken 2 dk sonra iptal geliyor? Burger yaptın eti ocağa attın geri mi alacaksın? Bence bu uygulama şekli doğru. Siparişi verir vermez 3-5 sn'lik bir bekleme ekranı çıkıyor Yemeksepeti'nde. O esnada da yapmazsan zaten daha ne kadar süre versinler ki.
2dk'da o siparişi ocağa attıysa helal olsun iptal etmeme gerek yok hocam
İbrahimH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yemeksepetinin umrunda bile olmaz para iadesi de yapılmaz muhtemelen.
Online ödeme yapmayı bırakalı çok oldu. Kapıda ödeme veya nakit seçiyorum kendimi garantiye alıyorum
SyLvesTR94 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sipariş verdim yemek 6 saat gelmedi. Restorant kapandı. Sipariş zaman aşımından dolayı teslim edildi diye göründü. Para iadesi alana kadar canım çıktı. Daha saçma olaylar olabiliyor. O sebeple restonratı direk araman lazım. Ben en temizi YS'den kartı çıkardım. Kapıda kart ile ödüyorum. Getirirse öderim. Değişiklik için restorantı arar söylerim aradaki farkı da 2.nci kez kartla çektiririm. Bazı şeylerin artık yenilenmesi güçlendirilmesi veya geliştirilmesi gerekiyor.
Hocam ben yemeksepetini 4 kere tüketici hakem heyetini verdim bu sorunlar yüzünden hepsinde de haklı bulundum ama 6 ay sürüyor işte