onurcanhare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senelerdir bu sektördeyim ve açıkça faydalı olmasını umarak görüşlerimi aktarayım.

1- Bence site çok dolu dolu ve karmaşık. Paket satışın ana mantığı daha anlaşılabilir ve sade olması. Buradan alışveriş yapan kitle bu işlerden anlamayan insanlar bu yüzden daha sade olmalı şuan tasarım çok sıkışık geliyor nedense gözüme heryerde bir element var. Özellikle footer kısmı çok ama çok dolu bence.
2- Bariz mobil responsive sorunu var (17 pro max cihazda). Mesela platform seç kısmında scroll özelliği yok. Alt sticky menü scroll sonrası kesik geliyor.
3- Temalarda bariz ux konusunda değişikliğe gitmenizi öneririm. Örneğin en kritik butonlardan biri spete ekle herşeyin altına küçücük kalmış. Herkes sticky menü kullanmayı bilmiyor ve eklendikten sonra sepete git vs. yok. Direkl sticktyde adet güncelleniyor. Sepet kısmında stepler butonlara göre çok küçük mesela, iconlar yazılara göre çok büyük. Sipariş oluşturana kadar 3 kez kupon kodu alanı gördüm. Ama bir siparişi bir türlü oluşturamadım. Ödeme adımın kısmında paytr'nin solundaki icon 1*8 boyutunda herhalde. Yazılar minimalk buton kocaman vs. Yani sayfalarda bariz bir font size icon size uyumsuzluğu ve ux zorluğu mevcut.
4- Her page de kategori açıklamaları neden ortalı anlamadım. Sayfalar soldan sağa yapılmış ve bunlar ortalı olunca çok şişik bir görünüm mevcut.
5- Hamburger menüde ana sayfa yok bir kez ana sayfayı kaçırdığımda ana sayfaya dönemiyorum.

Bunun gibi daha düzeltilmesi gereken bence bir çok alan mevcut.

Bu bahsettiklerim harici size yeni temada şunu öneririm. Çok fazla hareketli özellikli frontend kısmı ne yazık ki bitti devir basic tasarımlara geçti. İnsanlar kullanıcı kolaylığı olan sade minimal bir tasarım arıyor. Sizinki ise bunun aksine bence çok hareketli ve dolu dolu olmuş. Bu doluluk alıcı için artık kötü. Çünkü müşterisi zaten kolaylık isteyen bir sistem beklerken bu zor temalarla ne yapacağını anlamaz bence.
Teşekkür ederiz dikkate alınacak