vonali2652 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel domainler ama eyvah ile nasıl bir proje olur bilemedim
ızgara içinde ya ızgara ürünleri yada ızgarada ürünlerin nasıl pişirildiği bir platform olabilir
😊
Aslında tam da bu yüzden jenerik ve akılda kalıcı domainleri seviyorum; tek bir projeye bağlı kalmıyorlar.
izgara.net için dediğiniz gibi; ızgara tarifleri, mangal kültürü, et pişirme teknikleri, ekipman incelemeleri, kömür ve mangal ürünleri, premium et satışı, restoran rehberi, YouTube içerikleri hatta e-ticaret tarafına kadar genişleyebilir. "Izgara" kelimesi başlı başına güçlü bir marka.

eyvah.net ise biraz farklı. O bir sektör domaini değil, duygu ifade eden bir marka. Bu yüzden kullanım alanı çok daha geniş. Mizah içerikleri, ilginç haberler, fail videoları, şaşırtıcı olaylar, tüketici şikayetleri, trafik kameraları, "bugün yine eyvah dedirten olaylar", teknoloji hataları, yapay zekâ komiklikleri, caps ve sosyal medya içerikleri gibi insanların "Eyvah!" diyeceği her konuya uyarlanabilir. Tek kelimelik, duygu ifade eden domainler marka oluşturma açısından oldukça güçlü oluyor.
Ben bu isimleri hazır bir proje için değil, doğru fikre dönüşebilecek güçlü marka potansiyeli taşıdığı için topluyorum. Doğru konseptle ikisinin de çok dikkat çekeceğine inanıyorum.