Selamlar,

Maçkolik'i illaki duymuşsunuzdur; aslında UFC için onun tarzında bir uygulama yapmaya çalışıyorum. Haberler, etkinlikler, dövüşçü profilleri, detaylı istatistikler gibi birçok şeyin bulunduğu bir uygulama. Şu an yaklaşık %80'i tamamlandı. Türkiye'de böyle bir eksik vardı, tamamlamak istedim.

Uygulama tamamen otonom çalışıyor. Haberler belirlediğim X (Twitter) hesaplarından otomatik çekiliyor ve günde yaklaşık 20 haber paylaşılıyor. Yapay zeka aynı haberleri eliyor, Türkçeye çeviriyor, düzenliyor ve ardından uygulamada paylaşıyor. Etkinlikler, sıralamalar ve diğer veriler Google üzerinden otomatik alınıyor ve otomatik güncelleniyor.

En çok üzerinde durduğum kısım ise bildirim sistemi oldu. Kullanıcılar istedikleri organizasyonları, karşılaşmaları veya takip ettikleri dövüşçüleri seçebilecek. Böylece sadece ilgilendikleri haberler için bildirim alacaklar. Bence uygulamayı sosyal medyadan ayıran en önemli özellik de bu; insanlar neyi takip etmek istediklerine tamamen kendileri karar verecek.

Fikirlerinize ihtiyacım var, uygulamaya başka daha ne eklenebilir? Kötü durduğunu düşündüğünüz bir yer var mı? Aşağıya şuanki halini bırakıyorum, hala düzenlenecek çok yer var.

....