Herkese Merhaba,
Bir Hesabımız var, doğrusu kuzenimin işletme hesabı, 15 Haziran'da kapatıldı (Kimlik onayına düştü). Kimlik, Vergi Levhası, Selfie her şey atıldı hesap açılmadı dün ise MetaAI canlı destek asistanından şöyle bir bilgi almış: *Ek'te yer alıyor.
Bu hesabı açabilir miyiz? Açabilecek biri var mı bahsedilen kısıt nedeni ile de bir alakası yok muhtemelen destek asistanının yazdığı onay cevabı da hatalı Yardımcı olabilecek arkadaşlar WhatsApp üzerinden kendisiyle iletişime geçebilirler.
WhatsApp: TIKLA!
Sizden ricam kuru gürültü oluşturmayalım, sadece tecrübeli gerçekten işe yarar aksiyonlar alacak hocalarım iletişime geçerse sevinirim. Biz itirazı yaptık artık açılır açılmaz bilemeyiz diyerek zaten yaptığımız itirazı sırf mail attı diye ücret isteyen arkadaşlar yazmasın, teyitsiz zaten işlem yapılmayacak d○landırıcı tayfa uzak dursun. Mümkünse iş sonu ödemeyle çalışacaklar yazabilir diğerleri için de referans isteyecektir.
Bu kadar listeledim kusura bakmayın sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer.
[/LEFT]