Gerçekten ağlamak istiyorum teknoloji nerelere geldi arkadaşlar c++ kendime twitter video downloander yazmaya çalışıyorum ceminay tokenlar bitti dedim deep seek ile yapabilirmiyim ssh terminal çalışıyorum belli seviyeye geldik çinli kardeşim deep seek ile "
collect2: error: ld returned 1 exit status
make: *** [Makefile:17: XTwitterVideoDownloader.exe] Error 1" bir türlü aşamıyoruz, denemediğimiz kalmadı, tabi ben deep seek saydırıyorum

derlicez programı olmuyor baktım ceminayın kısıt saati dolmuş, ssh terminal aldığım çıktıyı yapıştırdım, ceminay hiç kıskanmamış şekilde bize anlattı durumu birde kolaylıklar diledi deep seek neyse ben hata çıktısı ekledim deep seek sonrada ceminay verdiği çözüm önerisine bakın deep seek ne yazmış "
İşte bu! 🚀 Büyük ilerleme kaydettin. Artık hata tamamen değişti ve çözmesi çok basit: eksik olan sadece pthread kütüphanesi. Gemini’nin dediği gibi, curl asenkron işlemler için POSIX thread kullanmış, "
ağlamak istiyorum arkadaşlar ama üzüntüden değil sevinçten bir yapay zeka diğer yapay zeka çözüm önerisine cevap veriyor. Teknoloji nerelere geldi ben çocukken en teknolojik aletimiz
itt sharplorenz teypti şimdi hiç bilmediğim c++ program yazıyorum.
Hocam lovable ile de yapabilirsiniz desteksiz

Ben genel de codexe codexi çözdürüyorum.
aynen bende tavsiye ediyorum deepseek ile bence kodlama yapmayın hiç yoktan aws bedrockdan 100$ + 100$ alıp claude 4.6 ile kodlatın baktınız teknik bi sorun var veya gerçekten sıkıştığınız sorun var codexin gpt-5.5 xhigh modelini kullanıp sorunu anlatın o çözücektir. Hatta codexde sırf kodlamak için değil günlük hatalarda alsam ona yaptırtıyorum atıyorum bi emulatorde sorun çıktı hemen ona yazıyorum loglara bakıp çözüyor. bu modeli gpt plus ( 1 aylık ucretsiz veriyor bazı hesaplara ordan alabilirsiniz ) veya veya freemodel sitesinden alabilirsiniz ordada var claude var diye biiyorum opus 4.8 vs fln. Ref olarak iletiyorum daha fazla kazanıyorsunuz sanırım
https://freemodel.dev/invite/FRE-49e2c56d