kezzapks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kumarı geçelim, sigara alkol vs. bile kullanmayan birisi olarak söylüyorum; büyük lokma yiyin büyük konuşmayın hocam. Hayat insana tükürdüğünü yalatır. Onu yapmam ben bunu yapmam demeyin, gün gelir hayat insanı yapmam dediği şeylerle sınar.
Bende sigara alkol kullanmıyorum. Bu dediğinize katılmıyorum. Ne kadar zor durumda olursam olayım asla kumar oynamam. Tek büyük konuştuğum konu bu.
2011 yılında sanaldan para kazanma yöntemi ararken, bir forumda biri rulet stratejileri adlı eğitim satıyordu. Bende aldım.
1 asgari ücret kaybettim. Ama benim kaybım hiç bir zaman bağımlılık olmadı. Bende hiç bir kumar türü bağımlık yapamaz.
Neden 1 asgari ücret kaybettim. Eğitimde anlatılan methodları denedim kaybettim. Youtubede rulet stratejilerini aradım. Onlarca program indirdim hepsini denedim. Yine kaybettim.
Bendeki oynama taktik method denemekti sadece. En sonunda Rulette 0 hariç 36 sayı vardır ya. 36 sayının birine para koymuyor, 35ine koyuyordum.
Bu methodu da denedim yani. Sonunda para koymadığım sayı geldi. Ve bu defteri kapatmış oldum.
Ben oynarken bağımlılığın b si olmadı bende. Sadece rulet ile alakalı methodları deniyordum.
Sonra Youtube spam furyası çıktı. Ordan bir ev aldım. Tüm paraları eve yatırsaydım o zaman 3 ev almıştım. 2018 de parayı kriptoya yatırdım ve para 2 yıl sonra 40 kat düştü.
Sonra Pinterest spam furyası çıktı. Ordanda 2 3 ev parası kazandım. O parayla bir ev daha aldım. 2 ev parasını yine kriptoya yatırdım. 2018 ile 2022 toplam yatırdıklarımdan şuan 50bin usd ediyor coinin değeri.
Altcoinlere ralli gelirse bu 50bin 500bin olabileceğini tahmin ediyorum. Ve bu sefer güzel teknik analiz öğrendim. Umarım 10 yıl sonra bu parayı 2 3 milyon usd yaparım.
Özetle ben neden kumar oynadım. Bulduğum methodları deniyordum sadece.
2011 deki kumar macerasından sonra clicbanktan biraz kazandım. Sonra hyip sistemlerinden biraz kazandım 2011 2013 yılları arasında.
Sonra 2013te Youtube Spam çıktı. Sanaldan para kazanmayı profesyonel olarak yapmaya o zaman başladım.
2017 de Youtube spam bitti 2018 de Pinterest spam başladı bu sefer. O da benim için 2022 de bitti. Çoğu kişide daha evvel bitti.
Şuan ne yapıyoruma gelirsek. Tersine Mühendislik öğrendim son zamanlarda. Yakında Pinterest Youtube Facebook Twitter. Bunlar ile alakalı kapsamlı çalışmam olacak.
Tersine Mühendislik bilgilerimi bu sektörlerde kullanacağım. Birde Etsy var tabi.
Geçen Udemyden abonelik üyelik aldım. Udemyden 70 80 kurs indirdim birçok sektör ile alakalı.
Bazı udemy videoları indirilmiyordu. Tersine Mühendislik uzmanı bir arkadaştan onunda sistemini aldım.
Eğer tüm aklımdaki sektörler ile alakalı otomasyon botları yazıp otomasyona sokarsam tüm botları. Bol zamanım olacak. Ondan sonra bu udemy kursundan bazılarını dublajlayıp Türkçe izleyeceğim.
Özetle geçmişte yazılım konusunda hiç bilgim yokken milletin bilgileri ile 2 ev aldım.
Şuan sanırım ilkkez kendi bilgilerim ile para kazanmaya başlayacağım.
Neden bunları anlattım. Hayat hikayemi yazmayı seviyorum. Okuğunuz için çok teşekkürler.
Buraya kadar okuduysanız size kumarla alakalı şunu diyeyim.
Arkadaşlar sanaldan para kazanmak bir tek kumarla sınırlı değil. Zibilyon tane kumar dışı sektör var. Şansınızı kumar dışı sektörlerde arayın.
Kumarda huzur arayana huzur haram olur demişler.