John adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alıntı yapmadan cevaplıyorum ki okuyan arkadaşların kafası karışmasın.

Hizmet konundan satın almak için seninle iletişime geçtim, verdiğin garanti pek tatmin etmedi, yazılı olarak whatsapp üzerinden de teyit etmek istedim ki yarın öbür gün bir patlama olduğunda bizle değil sizle alakalı denmesin diye. Dediğim gibi 20 yılda burada senin gibi zibilyon tane satıcı geldi geçti, millet neler yaşadı en iyi bu forumun gurmeleri bilir.

Küstah küstah 3 faktörlü doğrulamamız yok gibisinden lakayıt bir cümle yazmışsın potansiyel müşterine. Ben de potansiyel müşteri olarak hizmet alımı için iletişime geçtiğim konuna memnuniyetsizliğimden sebep hakkım olarak değerlendirme yıldızı verdim. Konunda tek bir değerlendirme bile yokken, arkasından bir çok kişiye 5 yıldız verdirmişsin sırf ortalamayı yükseltmek için, güzel hareket takdir ettim.

Sen ne yaptın? bunun üstüne benim aylar yıllar önce açılmış ve atıl durumda olan konularıma 1'er yıldız vermişsin. Çocuk musun sen? Benim hizmet konularımla ilgili benimle bir etkileşimde bulundun mu ki o konulara değerlendirme hakkını kendinde buluyorsun. O zaman keyfe keder canımızın istediği her konuya 1 yıldız verelim geçelim o halde. Burası dingonun ahırı mı?

Herkese karşı tutumum bu şekilde, sana özel bir durum yok. Hem konuda hem de web sitesinde garanti süreci açıkça belirtilmiş durumdaydı o vakit. Hatta konumun en altında bu tarz durumlara karşı olan rahatsızlığımı da özellikle yazmıştım. O kısmı o zaman okuyup tekrar aynı şeyi sorarsan, doğal olarak alacağın cevap da bu olur.
Kişisel ban ile team ban arasındaki farkı da son süreçlerde zaten görmüşsündür diye düşünüyorum. “Patlama çatlama olmaz” tarzı ifaden beni tetiklemiş, ben de ona göre cevabımı vermişim. Olay bundan ibaret.
ek: