20 yılımız geçti buralarda, binlerce kişi geldi geçti. Bu işler nick değiştirmelerle rank sıfatlarıyla olmuyor. Root admin olmak bile yetmiyor geçmişte onu da yaşadı bu platform.
Ek olarak, benim atıl durumdaki konularıma benim herhangi bir hizmetimle ilgili tek konuşmamız veya ticaretimiz olmamasına rağmen, ne cürretle benim konuma 1 yıldız veriyorsun? Sana yaptığını düzeltmen için fırsat veriyorum, düzeltmiyorsan şikayet konusu açacağım.
Merhaba öncelikle nick değiştirme işlemimiz şikayetlerden önceydi şikayetlerde denk gelince askıda kaldı kısıtlama uygulandığı için rank sıfatlarıylada ilgisi yok zaten önceki yorumumu okumadığınız çok belli. Aşağıda nick değiştirmeyi ne zaman aldığımı kendinde görebilirsin aklımızda öyle bir kaçakçılık olsa gidip şirket adına yeni hesap açarız en zeki sen değilsin forumda.
Şimdi 2. konuna gelirsek madem 20 yılınız geçti burda benim konuma ilk 1 yıldızlı değerlendirmeyi veren sen misin değil misin bunu cevaplar mısın? Sen ne cüretle senle ticaretim olmamasına rağmen 1 yıldız veriyorsun? Birde kalkmış şikayet etmekle tehdit ediyor beni. Aşağıdada report tarihimi görebilirsin ekde şimdi sorunlu olan ben miyim yoksa sen misin?
edit: konularını repledim değerlendirmelerimi kaldırmaları için.