Yaşım gereği sanırım teknolojilere artık geç ayak uyduruyorum. Sırf hobi olsun ve faydalı (2. elin ülke ekonomisi için çok önemli olduğunu düşünüyorum) bir iş yapabilmek adına sahibinden e ikinci el kitap yüklüyordum. Sonra bir yazı "hakkınız doldu 9 TL öde"

İyi de sen zaten benden ve karşıdan toplamda neredeyse %50 ye yakın komisyon alıyorsun daha 9 TL ye mi kaldın? Sahibindene son dönem zaten sinir oluyorum. Ne yazık ki devasa bir tekel ve yıkılması pek mümkün gözükmüyor.

Eşimle sohbet ederken kendi kullandığı dolap uygulamasından bahsetti. Hesabına bir giriş yaptım gözlerime inanamadım. İnanılmaz aktif bir platform. Ticari zekasını kullanan herkes burada kolaylıkla ürün satabilir diye düşünüyorum. Hatta satıcılar için inanılmaz güzel bir kampanya yönetim paneli dahi yapmışlar. Benim gibi hala duymayan var ise mutlaka tavsiye ederim. En azından ufak tefek şeylerde sahibinden.com tekeli yıkılmış durumda diye düşünüyorum. Bizim sarı site 9 TL peşinde koşa dursun.

Umarım herkes evinde kullanmadığı ne varsa bu platforma uygun fiyatla yüklemeyi alışkanlık haline getirir.

Not: Oğluma harika kitapları buradan çok uygun fiyatlara aldım. Nadir.com da resmen 2 katı fiyat ödüyormuşum.

Bu arada incelemek isteyen olursa mağaza linkim:
https://link.dolap.com/zpqv0f