ryze adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Facebook alıyorsunuz tik alıyorsunuz : hesap merkezinden desteğe bağlanıyorsunuz : durumu anlatıyorsunuz tüm bilgilerle hesabınız max 1 haftada açılıyor
Haklısın ama açılmıyor yani açılan da var elbette ama tamamiyle şansa dayalı bir durum ki zaten bunun dışında da bir yöntem yok bu arada. Yani herkesin uygulayabileceği tek yol metaya ulaşıp başvuru yapmak onun dışında bir yöntem yok. Zaten 50 tane hesap açılır konusu olup 1 tane hesap açılamadığından da durum belli forumda.

yaksosyal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@SEOmuhendisi; Hocam merhaba bulabildiniz mi acaba bu şartlarda işlem sağlayan birisi? Aynı durumdan ben de muzdaribim ve sizle aynı sebepten hesabım kapatıldı. Varsa yapan bana da ulaşabilir
Musty20 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba hesabını açtırabilen varmı referans olacak . bende de 13 yaş sınırından dolayı oğlum hesabı ile kendi hesabım aynı anda kapandı . 2 hesap mı kullanıyolar sandılar bilemiyorum yardım pls
Gokhanayd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende hesabını açtırmak istiyorum?
firatgndzz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam merhaba bi sonuça ulaşabildiniz mi
Özel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba bir gelişme var mı hocam aynı derten müzdaribiz
redbul2626 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam aynı durum bende de mevcut birebir aynısı açtırabildiniz mi acaba durum nedir
Musty20 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla bende açılan yok ne yazıkki kimlik vs soran da olmadı ne yapıcam bilemiyorum . siz yine açmışsınız kimlik nereye yüklediniz de açıldı ne güzel
Hesap açma yöntemi diye bir şey yok malesef. Ben de ciddi bir kazanç kapım olan hesabım işlerimin en yoğun olduğu dönemde kapanınca bu meseleye ciddi mesai harcadım. Hesap açma yöntemi yok sadece metaya ulaşıp başvuru ve itiraz yapılıyor oradan da açılma durumu şansa bağlı. Hesabın kapanması nasıl sebepsiz ise açılması da aynen anca öyle gerçekleşebiliyor. Bir yöntemi olsa zaten forumda elli tane konu açan arasında birçok hesabı açılanın yorumunu görürdük. Genelde başvuruyu metadan mavi tık alıp yapıyorlar açılırsa işi yapabildik oluyor açılmazsa yapamadık gibi bir durum var şu an. Kendi başvurunuzu yapın açılmazsa IG'ye güncelleme gelene kadar kapanan hesabınıza daha fazla enerji harcamayın boşuna derim. Benim de ilk hesapta sonra açtığım tüm hesaplar 24 saat içinde kapanır oldu bu şekilde 15 hesabım kapandı ama son açtığım hesabım 1 aydır sorunsuz kullanılır durumda. Sadece isteyenlere yeni açtıkları hesaplar da kapanıyorsa ve kapanmadan bir hesap açıp kullanmak istiyorlarsa bu konuda yöntem konuma bakabilirler ama hesap açma işi forumda 2 aydır dönüyor ve hiçbir yere vardığı yok bence yeni hesapla varlığınızı sürdürmeye çalışmak ya da instagramdan kopup başka platformlara enerji harcamak daha iyi.