Bu forumda bu tip olaylar çok yaşanıyor. Mesela Cuma sabahı ticarete karar veriyorsun ve parayı ödüyorsun. Cuma akşamı oluyor ürün yok, Cumartesi oluyor yok, Pazar oluyor yok. En son Pazartesi "kusura bakma hocam Cumartesi - Pazar çalışmıyorum" diyor. Halbuki aldığım hizmet normal şartlarda elinde hazır olması gereken bir şey yani sipariş üzerine üretilecek bir şey değil. Ha elinde hazır da olmayabilir ama de ki satın alırken "kusura bakma teslim Pazartesi'ye sarkabilir" ben de ona göre alayım ya da almayayım.

Birçok satıcı parayı alana kadar kuzu gibi, iş hizmeti veya ürünü vermeye gelince aslan gibi Ama haklılıktan değil.

Bir de denediği ilk şey sonuç verince e-book yazanlar var onlara ayrı bir hastayım Örneğin Youtube'da bir şey denemiş kader kısmet tutmuş. Ama aynı şeyi bin farklı kişi denediğinde sonuç almayacak. Diyorsun ki vatandaşa satın alımdan sonra "bu dediğini en az 40 defa denedim, senin metot ne başarılı kılan?" ortada bir metotta yok dümdüz herkesin yapacağı şekilde yapmış fakat şansı yaver gitmiş

Bir başkası diyor ki mesela "Instagram'da sınırsız takip beğeni yapan botum var alır mısın?" Haklı olarak soruyorsun "diğer masraflar nedir?" Arkadaş diyor "bir masraf yok" Haliyle "imkansız" diyorsun. En azından proxy lazım değil mi? Hem de en kalitelisinden. Fakat arkadaş "yooo ben proxy olmadan kullanıyorum" diyor. Atıyorsun 1000 agent user pass ile "ekle bunları" diyorsun sisteme, hopp dördüncü agent yapmıyor beğeni veya takip. "Eeee hocam ne oldu?" diye sorduğunda da "ben 2 agent ile deniyordum sorun yok" diyor Güler misin, ağlar mısın Durup dururken 1000 hesap da çöpe gitti Çünkü onun botunda sorun olamaz ya 1000 hesabı çöp edene kadar deniyor botu

Sonra ortağıma danışalımcılar var, burası forum olmasına rağmen açtığın bilgilendirme konusundan sormayıp özel mesaj hatta Whatsapp isteyenler var Var Allah var yani.

Artık ürünümle ilgilenen müşteri ile bile sadece buradan yazışıyorum. Ne zaman iş ödeme konusuna gelirse Whatsapp'tan yazıyorum.

Ben de ne dertliymişim be