rkopuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar değerli r10 üyeleri,
Uzun yıllardır bu sektörün mutfağında, dijital tarafta (özellikle grafik tasarım ve marka kimliği üzerine) dirsek çürüttükten sonra, radikal ama bir o kadar da heyecanlı bir adım attım. Sadece ekranda çizip teslim etmek bir yerden sonra yetmemeye başladı; o fikirlerin, logoların sokağa indiğini, canlandığını kendi gözlerimle görmek istedim.
Ve sonunda Bursa İnegöl’de kendi reklam, matbaa ve video prodüksiyon atölyemi açtım! 🎉
Burada işi sadece tabela ve baskıyla sınırlamadım; bir markanın A'dan Z'ye sokağa çıkarken ihtiyaç duyacağı ne varsa tek çatı altında topladım:
  • Görsel Kimlik & Tasarım: İşin kalbi burası. 15 yılı aşkın tasarım tecrübesiyle markaların sadece logolarını değil, karakterini ve tüm görsel dilini ( kurumsal kimlik, dijital varlıklar) sıfırdan inşa ediyorum.
  • Tabela & Araç Kaplama: Çizdiğim tasarımları ekranda bırakmıyorum. Kutu harften ışıklı sistemlere, tabelalardan yönlendirmelere, en ince ayrıntısına kadar işlediğim araç/motor yazılarına kadar sahadayım.
  • Matbaa & Kurumsal Baskı: Tasarladığımız kurumsal kimliği kağıda döken katalog, broşür, kartvizit ve tüm matbu evrak işlerinin üretimini de hallediyorum.
  • Video Prodüksiyon & Animasyon: Markaların sosyal medya içeriklerini, kurgularını ve led ekran animasyonlarını, tanıtım videolarını da hazırlıyorum.
Yani özetle; grafik tasarım vizyonu ile üretim ve zanaat ruhunu tek bir çatıda topladım.

Bu süreçte foruma özel işler, kurumsal kimliğini fiziksel dünyaya veya videoya taşımak isteyen arkadaşlara da her zaman kapım açık.
Yolu Bursa / İnegöl tarafına düşen r10 üyelerini dükkana çayımı, kahvemi içmeye beklerim. Laf lafı açar, dijitalden, tasarımdan, esnaflıktan dertleşiriz.

Herkese hayırlı işler, bol kazançlar dilerim!
Hayırlı olsun hocam, ayrıca başarılar diliyorum.. Bol kazançların olsun.. 🔑💯✅