RaXeS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de dosyaları opus a verip inceletiyorum ama bunun dışında başka bi yapay zeka vs var mı güvenlik vs testi yapacak ?
gurcu87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Opus için promt olarak siber güvenlik, hack önleme, açık kapatmaya dair bir promt örneği paylaşabilir misin?
Ben de yaptığım projeleri bir test ettirmek istiyorum , bakalım ne kadar zafiyeti olan projeler hazırlamışım 😁
En iyi promt her zaman yapay zekanın kendisinin oluşturduğu promtdur. Şöyle ki;
Veritabanı ve dosya erişimini sağlayın. Ardından yapayzekaya bu siteyi hacklemek isteseydin En önemsiz hackleme ile en önemli hackleme fark etmeksizin neler yapabilirdin bunlarının tamamını önem sırasına göre bana raporla. Bunların tamamını tespit et gibi bir promt hazırlayıp önce kendisi sanki hacklemek istese projenin ne gibi açıklarının olabildiğini baştan sona tespit etmesini sağlıyorum. Ardından bu rapora göre hackleminin imkansız hale getirmen için neler yapılabileceğini derinlemesini düşün, araştır sırası ile uygula, Bu işlemleri yaparken projenin işleyişini bozmamaya ve projeyi bir bütün gibi düşünerek uygula derim. Bu açıkları kapatmaya çalışır. Açıkları kapattıktan sonra mutlaka birkaç açık veya projede bazı yerleri bozacaktır. Bu işlemleri bir kez daha kontrol eder. Projenin işleyişinde bir sorun varmı diye check ederim.
Bundan sonra artık isterseniz daha üst seviye şifrelemeler yapılabilir. Ben veritabanına erişim için db bilgileri haricinde Kripto bir şifrelemede istiyorum erişim için. Bunun gibi projenin önemine bağlı olarak ileri seviye önlemlerde alınabilir. Bazende chatgbt'e promt hazırlatıyorum,O promtun zayıf olduğunu ve daha iyi bir promt yazmasını istiyorum opustan. O promtun kullanıyorum. Yapayzekanın dilinden yine yapayzeka anlar