heavenlys adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arada aklında soru işaretleri olanlar için de bir bilgi mesajı daha bırakayım. Konu sahibi Claude'dan önce Codex API hizmeti veriyordu ve o hizmetini de kullanıyordum. Zamanla sekteye uğradı ve Codex tarafında çalışmayı bıraktı kendisi; tüm bunlara rağmen operasyonel süreçleri çok profosyonel yönetti ve sürem bitene kadar kesintisiz, sorunsuz bir hizmet aldım. Sonrasında da Claude erişimi verdiğini gördüm 3 aydır istisnasız her gün aktif olarak kullanıyorum. Codex hizmetini de 1 ay kadar kullandım. Claude için 3. ayım. Toplam 4 aydır faydalanıyorum diyebilirim. Gerek iletişim, gerek hizmet gerek, bazen saçma soru sorduğumu bile düşünsem veya çözümü çok basit bile olsa çözülene kadar sizinle iletişimde kalması zaten mükemmel. Ben genellikle satın aldığım ürün/hizmetler için bu şekilde yorum bırakmam ama banlanan arkadaşları görünce uzun açıklayıcı bir şey yazma gereğinde bulundum. Ban sebebinizi veya neyden kaynaklandığını tam olarak bilemesem de, aklında soru işareti olanlar için belki yönlendirici olur bu yorumum. Alıp almamak sizin kararınız.
Teşekkürler elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
Zelja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 hesabım vardı. 1 tanesini yeni açmıştım kapandı. ben takip bile etmeden arkadaş iadeyi yapmış. diğer hesabımı 2 aydır kullanıyorum yine uzattım. hizmetten memnunum yeni koltuklar acılsın 1 hesap daha alacağım tekrar. forumda düzgün claude satan tek arkadaş bana göre. buradan önce başka biri ile ticaretimiz oldu hesap 5 günde kapandı. parayı iade etmemek için söylemediği yalan kalmadı. iade de sağlamadı. konudaki olumsuz yorumlara anlam veremiyorum, hesap kapanmasını istemeyen direk orjinal almalı. bu riski göze alarak bu işe giriyoruz. ve şu ana kadar verdiği hizmette beni hiç mağdur etmedi. ben memnunum teşekkür ediyorum.
Teşekkürler elimizden geldiğince yardımcı olduk herkese.