yuzbasiR10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende kamera aldım dışarda video çekiyorum , evde oturarak video yaparak para kazanma dönemini bitirdiler kazananlarda ana içerik üretici olduğu için şuan onlara dokunmuyor yt
Valla 9 senedir kedilerini çeken bir adamın kanalına rastladım. tüm videolar gerçek zaten bakınca anlasılıyor. Adamın kendı evi kendi kedileri. Buna rağmen para kazanması kapatılmış. Adam diyor bu ne saçma bir şey Yani gerçek olması bile artık kurtarmıyor. İla diyor ben senin sesini duyup yüzünü arada sırada da olsa göreceğim diyor. YouTube artık insanlar kullanmıyor. İnanılmaz bir hit düşüşü var. Diziler yarışmalar fragmanlar bile ilk 1 2 saatte 1000 zor izlenmeye başladı. Bundan 4 5 sene önce 1 saatte bu tip videolarda 100 bin 1 milyon hit oluyordu. Pek çok kanalı inceledim şu an çöküş var. Uyanık olanlar ama izleniyor. Çocuklara hitap eden videolarda hit var. Çünkü reel yaşamda dikkat edin çocuklar YoUtUBE kullanıyor Tiktok ve Instagram geri kalan tüm kitleyi kaptı. Ben de çocuklara yöneldim yapacak bir şey yok