Khaba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ölmediğin sürece her zaman şans var , bakarsın seneye günlük 1 milyon kazanacak duruma gelirsin , iyi oldu kaybettiğin en azından bekarken sorumluluğun sadece kendin iken kaybettin , 1 milyonu gözünde büyütme giden para daha fazladır onun üzerine bir bardak su iç onu geri getirmeye çalışma 1 milyon borç 2-3-4 olur bu kez toparlamam daha zor olur , ölmüş bitmiş durumda değilsin çözersin canını sıkma
Hocam haklısınız ama insanın ailesine verdiği zarar, kendine yediremediği şeyler moralini öyle bozuyor ki, 32 yaşında bir adam olarak hüngür hüngür ağladığımı biliyorum. Hayat kuramadım, yaşıt ve akranlarımın gerisinde kaldım. Dediklerinizde haklısınız, yine de ders çıkarmak önemli ve rabbim sağlık sorunu vermesin.

kezzapks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yemeyin içmeyin borcunuzu ödeyin hocam sizde. Girin düzenli işe çalışın, el beceriniz yani mesleğiniz varsa kısa sürede kapatırsınız borcunuzu yoksa biraz uzun sürer. Vakit kaybetmeyin. Uzak durun kumardan ve kötü alışkanlıklardan da. İnşallah rahata kavuşursunuz işin sonunda.
Öyle yapacağım hocam. Çevirmenim, proje aldığımda iyi kazanıyorum ama şu an proje yok ve sigortalı olarak bir işte de çalışmıyorum. Lojistik tarafında biraz geçmişim var, umarım o tarafta iş bulabilir ve tüm borcu kısa sürede kapatabilirim. Gerçekten güzel temenniniz için teşekkür ederim, güzel mesajlar okumak motive ettiği kadar duygulandırıyor beni. Çok sağ olun.