O kadar iyi anlıyorum ki, eski sözlümün evi camii'nin yan binasıydı ve orada olduğumuzda yerimizden sıçrıyorduk. Hele birde hoparlörde mikrofonda sorun varsa aklını çıldırtır insana, bir keresinde Cem Adrian konserine gitmiştim çok isteyerek severek ama mikrofonda bir çınlama vardı, bitse de gitsem artık diye mecburen tek kulağımı kapatarak oturdum bilet parası boşa gitmesin diye söylenerek oturdum dinledim mecburen. Ezan konusunda da Suudi Arabistan ve Azerbaycan bile camii lerde dışarıya verilen sesi kıstılar, bizde cuma vakti vaazı bile dışarı veriyorlar ve bunu marifet zannediyorlar. Azıcık kısalım dense infial olur, malum siyasiler din sayesinde başta oldukları için o konuya dokundurmazlar. Suudlar bile kıstı diyorum şaka değil bu, dinin doğum yerinden bahsediyorum hani. Saçma sapan yorum yapanlara aldırma, samimiyetin gayet belli oluyor rahat ol. Evi değiştirmeyi düşünebilirsin, cimer vs. şikayeti düşünebilirsin, yalıtımı ciddi ciddi düşünebilirsin, en olmadı sende bir şeyler aç ezan başlayınca yani ne diyeyim ses sese karışır gider belki o derece çınlamaz denemek lazım.
özellikle cuma namazlarında camıye gittiysen bilirsin cami cemaati dışarıya kadar taşıyor içerde ki görevili imamın veya vaizin sesi dışarıya gelmiyor saglıklı bir birey duyamıyor yaşlı veya duyma problemı olan cami cemaatleri nasıl duyacak imamı vaizi

en sacma örnek olmuş